Babyliss Pro UltraSonic stijltang

Excl. BTW: € 96,60 Incl. BTW: € 116,89

De Babyliss Pro Ultra Sonic is uitgerust met exclusieve ultrasone technologie welke water transformeert in een fijne mist. Deze zorgt ervoor dat de tang soepeler door het haar glijd en het haar gehydrateerd wordt. Het resultaat is perfect glanzend en stijl haar.


De tang beschikt over Micrometrische metallic gecoate platen. Deze coating is aangebracht die door middel van galvanisatie, een zeer technisch proces dat vergelijkbaar is met hoe sieraden worden verguld. Het resultaat is nog meer gladheid, extra hitte bescherming* en een gelijkmatige warmteverdeling over de platen. Dankzij het Advanced Heat Management systeem wordt deze warmte zeer snel verkregen en blijft deze ook zeer constant. De platen zijn voorzien van EP technologie wat ze zeer hard, duurzaam en bestand maakt tegen chemische middelen.


De Sleek Expert heeft 5 temperatuurniveaus van , welke eenvoudig af te lezen zijn middels het display. Dankzij de grote temperatuurrange kunt je de meest uiteenlopende haarsoorten stylen. Van kwetsbaar en fijn tot stug en onhandelbaar haar. *Wij raden aan altijd een extra hittebeschermend haarproduct te gebruiken.


Temperatuur: 150C⁰ - 230 C⁰ (vijf standen)
Voltage: 230V 50Hz
Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
Display: Ja
Afmetingen platen: Breedte: 28mm , lengte: 110mm
Materiaal platen: Keramisch

Extra informatie

Merk Babyliss Pro
Artikelnummer Kappersvoordeel 210000006619
Levertijd Voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden.
Kleur Nee
Diameter Nee
Inhoud 1 stuk