Ontharing

17 artikel(en)

 • Epil'hair Pro Bijenwas Ontharingparels
  De warme bijenwas van Epil'hair Pro is geschikt voor het lichaam én het gezicht. Dankzij het lage smeltpunt kan de was gebruikt worden op alle huidtypes.

  De ontharingsparels zijn op basis van natuurlijke résines en bijenwas en kunnen hergebruikt worden zonder verlies van zijn eigenschappen.
  Gebruik de was bij een temperatuur van 38°C – 40°C
  Excl. BTW: € 6,08 Incl. BTW: € 7,36
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro epilatiewax alle huidtypes 20 schijven
  Epilatiewax voor het ontharen zonder strips. Je brengt de wax iets dikker aan zodat deze gemakkelijk kan worden verwijderd zodra deze gestold is. Dankzij de dikkere laag pak je tevens hele korte haartjes mee. De ontharingswax is geschikt voor het gehele lichaam. Verwarm tot 40° - 45° en breng de warme wax met een spatel aan in de richting van de haargroei. Wanneer de wax is afgekoeld trek je deze los in tegengestelde richting van de haargroei. Indien er warme, ongebruikte wax over is kun je deze opnieuw gebruiken.
  Excl. BTW: € 7,11 Incl. BTW: € 8,60
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro epilatiewax mono use alle huidtypes 110ml
  De Epil'hair Pro roll on waxpatronen worden gebruikt in combinatie met ontharingsstrips. Het patroon dient verwarmt te worden en is geschikt voor eenmalig gebruik. In de wax zit titaniumdioxide, wat de wax elastisch houdt en zorgt voor een goede hechting met de huid. Dankzij de grote aanbrengkop kun je de applicator met gemak gebruiken op het hele lichaam.
  Excl. BTW: € 2,05 Incl. BTW: € 2,48
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro roll on waxpatroon gezicht 25ml 8 stk
  De Epil'hair Pro roll on waxpatronen worden gebruikt in combinatie met ontharingsstrips. Het patroon dient verwarmt te worden en is geschikt voor eenmalig gebruik. In de wax zit titaniumdioxide, wat de wax elastisch houdt en zorgt voor een goede hechting met de huid. Dankzij de kleine aanbrengkop kun je de applicator heel precies gebruiken en is deze uitermate geschikt voor op het gezicht. Perfect om de wenkbrauwen en bovenlip mee te harsen.
  Excl. BTW: € 23,59 Incl. BTW: € 28,54
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro ontharingsstrips 20x7.5cm 250stk
  Epil'hair pro ontharingsstrips worden gebruikt met vloeibare, apart te verwarmen wax. Vanwege hun ruime afmeting van 20 bij 7,5 cm zijn ze ideaal om het lichaam mee te ontharen. De strips hebben een perfecte adhesie en geven daardoor een goede hechting met de wax en het lichaam.
  Excl. BTW: € 9,52 Incl. BTW: € 11,52
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro epileerstrips 3.75x12cm in dispenser 250 stk
  De kleine Epil'hair pro epileersstrips worden gebruikt met vloeibare, apart te verwarmen wax. Vanwege de kleine afmeting zijn ze ideaal om het gezicht mee te ontharen. De strips hebben een perfecte adhesie en geven daardoor een goede hechting met de wax en het lichaam. Wordt geleverd in een houder en is daardoor eenvoudig en hygiënisch in gebruik.
  Excl. BTW: € 2,62 Incl. BTW: € 3,17
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro houten waxspatels 10 stk
  Met de brede wegwerpspatels van Epil'hair pro breng je snel en eenvoudig wax aan op grotere delen van het lichaam. De houten spatels zijn 1,8 x 15 cm en worden geleverd in een zakje van 10 stuks.
  Excl. BTW: € 0,83 Incl. BTW: € 1,00
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro houten waxspatels 113x10x2mm 50 stuks
  Epil'hair pro wegwerpspatels voor het waxen, verpakt per 50. Afmetingen: 113x10x2mm
  Excl. BTW: € 1,40 Incl. BTW: € 1,69
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro epilatiewax gezicht en lichaam 20 schijven
  Epilatiewax voor het ontharen zonder strips. Je brengt de wax iets dikker aan zodat deze gemakkelijk kan worden verwijderd zodra deze gestold is. Dankzij de dikkere laag pak je tevens hele korte haartjes mee. De ontharingswax is geschikt voor het gezicht en het lichaam. Verwarm tot 40° - 45° en breng de warme wax met een spatel aan in de richting van de haargroei. Wanneer de wax is afgekoeld trek je deze los in tegengestelde richting van de haargroei. Indien er warme, ongebruikte wax over is kun je deze opnieuw gebruiken.
  Excl. BTW: € 7,11 Incl. BTW: € 8,60
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro ontharingsstrips voor het gelaat
  Eenvoudig te gebruiken koude wasstrips voor het gezicht. De ontharingsstrips bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten en tevens een middel dat de haartjes aan de wortel verzwakt. Hierdoor duurt het langer voordt de haartjes terug komen.
  Excl. BTW: € 4,02 Incl. BTW: € 4,86
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro nabehandelingslotion 200 ml
  De Epil'Hair Pro nabehandelingslotion is een verfrissende en vochtinbrengende formule voor na het ontharen. Avena en Kartité kalmeren de huid en verminderen roodheid. De lotion bevat een haargroeiremmer. Bij regelmatig gebruik zal de periode tussen de behandelingen steeds langer worden.
  Excl. BTW: € 10,20 Incl. BTW: € 12,34
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair Pro Waxspatels 200 stuks
  Houten wegwerpspatels voor het aanbrengen van warme ontharingswas.
  Excl. BTW: € 6,22 Incl. BTW: € 7,53
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair Pro pre-eplieer tonic
  Epil'Hair Pro pre-epilieertonic mag eigenlijk niet missen in de ontharingsroutine.
  De reinigende formule verwijdert transpiratievocht en crèmes en zorgt zodoende voor een droge en schone huid. De menthol in de tonic geeft een verfrissend gevoel en maakt het epileren minder pijnlijk.
  Excl. BTW: € 15,34 Incl. BTW: € 18,56
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'Hair Pro nabehandelingsolie
  Epil'Hair Pro nabehandelingsolie is een verzachtende en verfrissende formule om te gebruiken na het ontharen. De olie komt in een handige sprayflacon is verrijkt met vitamine A, E en poly-onverzadigde vetzuren.
  Excl. BTW: € 7,72 Incl. BTW: € 9,34
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair Pro Bijenwas ontharingparels honing
  De warme bijenwas van Epil'hair Pro is geschikt voor het lichaam én het gezicht. Dankzij het lage smeltpunt kan de was gebruikt worden op alle huidtypes. De parels zijn verrijkt met honing wat ontstekingsremmend en verzachtend werkt voor de huid. Daarnaast geneest de huid sneller en mooier.

  De ontharingsparels zijn op basis van natuurlijke résines en bijenwas en kunnen hergebruikt worden zonder verlies van zijn eigenschappen.
  Gebruik de was bij een temperatuur van 38°C – 40°C
  Excl. BTW: € 6,08 Incl. BTW: € 7,36
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair Pro Bijenwas ontharingparels gevoelige huid
  De warme bijenwas van Epil'hair Pro is geschikt voor het lichaam én het gezicht en is er speciaal voor de gevoelige huid. Dankzij het lage smeltpunt kan de was gebruikt worden op alle huidtypes.

  De ontharingsparels zijn op basis van natuurlijke résines en bijenwas en kunnen hergebruikt worden zonder verlies van zijn eigenschappen.
  Gebruik de was bij een temperatuur van 38°C – 40°C
  Excl. BTW: € 6,08 Incl. BTW: € 7,36
  Bekijk
  Bekijk
 • Epil'hair pro epilatiewax mono use Azulene 110ml
  Epil'hair Pro roll on waxpatroon is bedoeld voor de zeer gevoelige huid. Het kalmeert, verzacht en maakt de gevoelige huid weerbaarder en gezonder. Het patroon dient verwarmt te worden en wordt gebruikt in combinatie met ontharingsstrips. In de wax zit titaniumdioxide, wat de wax elastisch houdt en zorgt voor een goede hechting met de huid. Dankzij de grote aanbrengkop kun je de applicator met gemak gebruiken op het hele lichaam. Kan éénmalig worden gebruikt.
  Excl. BTW: € 2,05 Incl. BTW: € 2,48
  Bekijk
  Bekijk
web-monitoring-ok