Jaguar CM 40 5.0

Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25

De Jaguar CM 40 (Silver Line) coupeschaar heeft 40 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit. Offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze.
Lengte: 5.0 inch
Silver Line
De scharen uit de Silver Line zijn gesmeed van gehard, speciaal staal en afgewerkt met een zeer precieze slijptechniek waardoor de schaar extreem scherp is en heel duurzaam. Met de gepatenteerde Smart Spin schroef kan de soepelheid naar wens worden ingesteld. De scharen hebben licht convexe snijbladen met semi-geïntegreerde snijvlakken en een scherpe kniphoek voor perfecte scherpte. Dankzij de holle slijpbewerking zijn deze scharen ideaal voor het slicen.

Productbeschrijving

Een groot deel van de Jaguarcollectie hebben wij voorradig en kunnen wij dezelfde dag nog versturen mits voor 15.00 besteld.
Het kan helaas zijn dat de schaar van jouw keuze net is verkocht. In dat geval kan de levertijd oplopen tot 7 werkdagen. We nemen dan na je bestelling uiteraard contact met je op om je te informeren over de leverdatum.
Wil je vóór dat je je bestelling plaatst weten of de schaar voorradig is, bel ons op 072 - 511 88 00.

Extra informatie

Merk Jaguar
Artikelnummer Kappersvoordeel 210000002827
Kleur Chroom
Levertijd Kan eventueel oplopen tot 7 dagen, lees de omschrijving voor details.
Materialen Staal
Inhoud 1 stuk