Handschoenen

7 artikel(en)

 

 • Abena wegwerphandschoenen vinyl gepoederd 100 stuk
  Hygiënische gepoederde vinyl wegwerp handschoenen om de handen te beschermen in de beauty- en kapsalon. De poeder in de handschoenen maakt dat deze gemakkelijker zijn aan te trekken. Vinyl handschoenen zijn gemaakt van soepel PVC en vrij dun waardoor je goede flexibiliteit en tast hebt. Vinyl is wel minder vorm- en scheurvast ten opzichte van Nitril en Latex, maar perfect voor in de beauty- of kapsalon.
  Excl. BTW: € 6,00 Incl. BTW: € 7,26
  Bekijk
  Bekijk
 • Abena wegwerphandschoenen vinyl ongepoederd 100 stuks
  Hygiënische vinyl wegwerp handschoenen om de handen te beschermen in de beauty- en kapsalon. Vinyl handschoenen zijn gemaakt van soepel PVC en vrij dun waardoor je goede flexibiliteit en tast hebt. Vinyl is wel minder vorm- en scheurvast ten opzichte van Nitril en Latex, maar perfect voor in de beauty- of kapsalon.
  Excl. BTW: € 10,25 Incl. BTW: € 12,40
  Bekijk
  Bekijk
 • Abena wegwerp handschoenen latex 100stuks
  Hygiënische latex wegwerp handschoenen. Inhoud: 100 stuks Keuze uit de maten: S / M / L
  Excl. BTW: € 10,25 Incl. BTW: € 12,40
  Bekijk
  Bekijk
 • Abena Wegwerphandschoenen Nitril 100 stuks
  Hygiënische nitril wegwerp handschoenen.perfect voor in de beauty- of kapsalon. Inhoud: 150 stuks Keuze uit de maten: S / M / L
  Excl. BTW: € 9,00 Incl. BTW: € 10,89
  Bekijk
  Bekijk
 • Sibel Black Pro handschoenen
  Sibel Black Pro Handschoenen - Zonder poeder - Minder risico op allergieën - Plakken niet aan de haren - Super resistent - Herbruikbaar - Links- en rechtshandig
  Excl. BTW: € 6,50 Incl. BTW: € 7,87
  Bekijk
  Bekijk
 • Sibel Isotherm hittebestendige handschoen
  Deze professionele hittebestendige handschoen beschermt uw handen tegen de hitte van stijltangen. krultangen en andere apparaten. Deze glove geeft tegelijkertijd genoeg bewegingsruimte aan de vingers. 
  Excl. BTW: € 5,95 Incl. BTW: € 7,20
  Bekijk
  Bekijk
 • Abena wegwerphandschoenen Quick 100 stuks
  Hygiënische plastic wegwerphandschoenen voor eenmalig gebruik, verpakt per 100 stuk en leverbaar in 3 verschillende maten.
  Excl. BTW: € 2,25 Incl. BTW: € 2,72
  Bekijk
  Bekijk
web-monitoring-ok