Kapperselektronica

6 artikel(en)

 • muk style stick 230-IR
  De muk 230-IR stijltang maakt gebruik van een revolutionaire strook met krachtige infrarode lampjes in de keramische coating van de tang, waardoor de haarschacht van binnenuit wordt opgewarmd. Het haar wordt in één enkele haal glad, de vochtbalans op peil gehouden en het haar wordt tegelijkertijd beschermd tegen hittebeschadiging. De negatieve-ionengenerator creëert miljoenen gezonde negatief geladen ionen die je haar een prachtige glans geven. - Ionische technologie - Temperatuur regelbaar van 90 tot 230 graden - Draaisnoer van 3 meter met 720° draaihoek - Automatische uitschakeling
  Excl. BTW: € 142,20 Incl. BTW: € 172,06
  Bekijk
  Bekijk
 • muk style stick 230-IR Wide Plate

  De extra brede muk 230-IR stijltang maakt gebruik van een revolutionaire strook met krachtige infrarode lampjes in de keramische coating van de tang, waardoor de haarschacht van binnenuit wordt opgewarmd. Het haar wordt in één enkele haal glad, de vochtbalans op peil gehouden en het haar wordt tegelijkertijd beschermd tegen hittebeschadiging. De negatieve-ionengenerator creëert miljoenen gezonde negatief geladen ionen die je haar een prachtige glans geven

   - Maakt het makkelijker dik en weerbarstig haar te stijlen.
  - Maakt stijl in de helft van de tijd! - Ionische technologie
  - Temperatuur regelbaar van 90 tot 230 graden
  - Draaisnoer van 3 meter met 720° draaihoek
  - Automatische uitschakeling

  Excl. BTW: € 156,42 Incl. BTW: € 189,27
  Bekijk
  Bekijk
 • muk Blow 3900-IR
  Een revolutionaire infraroodföhn waarmee je het haar op professionele wijze kan drogen en stylen. De Infraroodtechnologie zorgt ervoor dat de warmte tot diep in de kern van het haar doordringt en het op zachte wijze snel wordt gedroogd. Uitdroging en beschadeging worden geminimaliseerd, het haar wordt antistatisch en krijgt een prachtige glans! - De negatieve ionentechnologie creëert miljoenen gezonde negatief geladen ionen die je haar een prachtige glans geven. - Instelbare temperatuur en ventilatorsnelheid maken de föhn geschikt voor elk haartype. - 3 meter knoopvrij snoer. - inclusief afneembare blaasmond - Universeel voltage.
  Excl. BTW: € 142,20 Incl. BTW: € 172,06
  Bekijk
  Bekijk
 • muk Blow 3900-IR Rose Gold
  Een revolutionaire infraroodföhn waarmee je het haar op professionele wijze kan drogen en stylen. De prachtig rosé gouden uitvoering maakt het helemaal af. De Infraroodtechnologie zorgt ervoor dat de warmte tot diep in de kern van het haar doordringt en het op zachte wijze snel wordt gedroogd. Uitdroging en beschadeging worden geminimaliseerd, het haar wordt antistatisch en krijgt een prachtige glans! - De negatieve ionentechnologie creëert miljoenen gezonde negatief geladen ionen die je haar een prachtige glans geven. - Instelbare temperatuur en ventilatorsnelheid maken de föhn geschikt voor elk haartype. - 3 meter knoopvrij snoer. - inclusief afneembare blaasmond - Universeel voltage.
  Excl. BTW: € 156,42 Incl. BTW: € 189,27
  Bekijk
  Bekijk
 • muk curl stick V2.0
  De klassieke muk krultang opnieuw uitgevonden! Het unieke systeem met verwisselbare cilinders biedt je talloze krulmogelijkheden. Elke cilinder is uitgevoerd in glad titanium en geeft een droge warmte, wat direct resulteert in antistatische krullen en ultieme glans. De nieuwe Microprocessortechnologie geeft consistente en evenredige verwarming ten alle tijden. De ION-Field technologie sluit de haarschubben en houdt de vochtbalans op peil. Het resultaat is glanzend, pluisvrij en sterk haar met gefixeerde krullen die langdurig blijven zitten. Deze alleskunner wordt geleverd met: - 19-25 mm kegelvormige cilinder voor medium krullen en beweging. - 25-25 mm rechte cilinder voor zacht, golvend haar en veerkrachtige krullen. - 28-22mm wedge cilinder voor langdurige veerkrachtige krullen voor een zachte, sexy beach look. - 38-27mm ovale cilinder voor langdurige sexy golven en glamour krullen. - Hittebestendig stylingshandschoen om handen te beschermen tijdens het stylen. Specificaties: - 5 temperatuurstanden: 120°C, 150°C, 170°C, 190°C en 210°C. - Microprocessortechnologie voor consistente en evenredige verwarming ten alle tijden - Cilinders afgewerkt in super glad titanium - Snelle verhitting - ION-Field technologie - Unieke klemvrije verwisselbare cilinders - Infrarood-warmte - 3 meter lang, 360° meedraaiend snoer Bij gebruik van de muk Stylingstools raden wij de beschermde hot muk producten aan.
  Excl. BTW: € 156,42 Incl. BTW: € 189,27
  Bekijk
  Bekijk
 • muk Blow Diffuser
  De Muk Blow Diffuser is speciaal voor de muk BLOW 3900-IR en klikt met gemak op de föhn. De perfecte aanvulling om stug en pluizig haar tegen te gaan en je krullen een boost te geven. Doordat de hitte beter wordt verspreid over een groter deel van het haar krijg je mooie losse en soepel krullen. - Gebruik de Kinky muk Curl Amplifier of Kinky muk Leave in Conditioner alvorens het te drogen - Plaats een deel van het haar in de diffuser en duw deze tegen het hoofd en maak draaiende bewegingen. - Gebruik een lage blaasstand en lage temperatuur.
  Excl. BTW: € 19,75 Incl. BTW: € 23,90
  Bekijk
  Bekijk
web-monitoring-ok