Kapperselektronica

30 artikel(en)

 • Babyliss Pro Rotating Airstyler

  De Babyliss Rotating Airstyler is een krachtige warme luchtborstel waarmee je eenvoudig je haar kunt drogen, golven of polijsten. Geen gedoe meer met borstels en föhns, je kunt nu drogen en stylen tegelijk. De borstel kan twee kanten op roteren en heeft twee verschillende maten borstels. Daarnaast beschikt de airstyler over twee temperatuurstanden en een coolshotfunctie om mee te fixeren. Je kunt dus alle kanten op! De keramische borstels zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor wordt het haar minder statisch en wordt haarbeschadiging geminimaliseerd. Het resultaat is een glanzende coupe die langdurig in model blijft. De styler van 800W heeft een meedraaiend snoer van 2,70, zodat je flexibel en comfortabel kan blijven stylen.

  Diameter: 40mm en 50mm
  Blaasstanden: 2
  Temperatuur: 180 C⁰
  Coolshot: Ja
  Wattage: 800W
  Voltage: 230 V
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend snoer
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 63,00 Incl. BTW: € 76,23
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Airstyler 3-in-1
  De set bestaat uit drie verwisselbare borstels: - 14mm voor kort haar - 19mm voor halflang haar - 24mm voor lang haar - Automatisch afrolsysteem - Snoer draait mee met uw bewegingen. - 150 Watt
  Excl. BTW: € 31,50 Incl. BTW: € 38,12
  Bekijk
  Bekijk
 • BaByliss Pro 4 Artists GoldFX Ferrari Tondeuse

  De BaByliss Pro 4 Artists Gold FX is uitgerust met een krachtige digitale Ferrari motor welke ondanks zijn kracht heel licht en stil is. Dankzij deze hoge kwaliteit motor en de de Li-Ion batterij kan je zelfs de meest zware klussen aan, ook bij langer en dikker haar.

  De in de totaal 8 verschillende opzetkammen voor beide machines maken dat je flexibel bent om allerlei verschillende stylen te creëren. De Japanse snijmessen en zero overlap instelling geven je ultieme precisie en controle voor de mooiste details en strakste lijnen.

  De batterij gaat twee uur mee en laadt weer op in 3 uur tijd. Doorgaan na twee uur? De tondeuse werkt ook op snoer.

  Inclusief:
  - 8x Opzetkammen (1.5, 3, 4.8, 6, 10, 13, 16 en 19 mm.)
  - Laadstation
  - Adapter
  - Olie en een borstel.


  Specificaties
  - Snijblad: 45 mm precisie snijbladen van Japans staal met vlijmscherp geslepen V-kniphoek met DLC*/ Nickel Titaniumcoating
  - Snijlengte: 5 posities van 0,8 - 3.5 mm
  - Ferarri motor - 6300rpm
  - Batterijduur: 120min
  - Oplaadtijd: 180min
  - Zowel draadloos als met snoer te gebruiken
  - Op snoer dual-voltage (100-240V)


  Excl. BTW: € 150,05 Incl. BTW: € 181,56
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss MiraCurl Steamtech

  De MiraCurl is een professionele automatische kruller, hij rolt de pluk op en maakt binnenin het apparaat de krul. De keramische binnenkant van het apparaat zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en de stoomtechnologie houdt de vochtbalans van het haar op peil. Het haar wordt hierdoor minder statisch en haarbeschadiging wordt extra geminimaliseerd*. Het resultaat is een glanzende, pluisvrije bos met zachte en veerkrachtige krullen. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen op 190, 210 of 230 graden en tezamen met de ingebouwde timer creëer je zo binnen no-time jouw perfecte krul. Hoe langer de lok in het apparaat zit, hoe intenser de krul. Hoe hoger de temperatuur, hoe langer de krul in het haar blijft. Na 20 minuten gaat de MiraCurl in slaapstand en na 60 minuten schakelt hij automatisch uit. *Ondanks de beschermde eigenschappen van het apparaat raden wij aan een beschermde spray of serum te gebruiken.

   

  Temperatuur: 190C⁰ - 210 C⁰ - 230 C⁰
  Voltage: 220-230W
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Ja

   

  Excl. BTW: € 122,91 Incl. BTW: € 148,72
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Titanium Tourmaline 19mm

  Professionele krultang met met klem om het haar mee vast te houden en een stay cool touch tip. Met een diameter van 25mm maak je kleine tot middelgrote krullen. Titanium en tourmaline maken de tang duurzaam en sterk en zorgen er voor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor wordt het haar minder statisch en wordt haarbeschadiging geminimaliseerd. Het resultaat is een glanzende en pluisvrije bos met veerkrachtige krullen. De temperatuur is gemakkelijk op maar liefst 11 verschillende niveaus in te stellen tussen de 100 en 200 graden door middel van het LCD-scherm. Dankzij de geïntegreerde metalen standaard kun je de tang makkelijk en veilig neerzetten tijdens het krullen. Na 72 minuten schakelt hij automatisch uit.

  Merk: Babyliss

  Diameter: 19mm

  Temperatuur: 100C⁰ - 200 C⁰

  Voltage: 220 - 230 V

  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.

  Display: Ja

  Kleur: Zwart / zilver

  Inhoud : 1 Krultang

  Excl. BTW: € 57,75 Incl. BTW: € 69,88
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Krulset

  Met de Babyliss BAB3031E zijn je stylingsmogelijkheden eindeloos. De veelzijdige set heeft 30 rollers in vier verschillende maten(8x 40mm, 8x 35mm, 8x 30mm en 6x 25mm) en wordt geleverd met spelden en vlinderklemmen. De rollers hebben extra grip en een koud uiteinde zodat je ze prettig vast kunt houden. De temperatuur is in te stellen op twee verschillende standen en het keramiek in de rollers zorgt ervoor dat de hitte goed wordt verdeeld en constant blijft. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen. ÂÂ

   

   

  Diameter: 6x 25mm, 8x 30mm, 8x 35mm, 8x 40mm
  temperatuur: 2 warmtestanden
  Voltage: 230v
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Nee
  Inhoud : 30 rollers met 30 spelden en 15 vlinderklemmen

  Excl. BTW: € 86,10 Incl. BTW: € 104,18
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Titanium Tourmaline keramische krulborstel 13mm

  De Babyliss Pro keramische krulborstel 13mm is een elektronische borstel waarmee volume of slag kan worden gecreëerd. De tourmaline coating zorgt ervoor dat het haar op vriendelijke wijze wordt gestyled en dat de borstel langer mee gaat. Dankzij het keramiek is de styler snel op temperatuur, wordt de hitte goed verdeeld en houdt de borstel een constante temperatuur. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen. strong> Diameter: 18mm
  Temperatuur: 180 C⁰
  Voltage: 20W
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 31,50 Incl. BTW: € 38,12
  Bekijk
  Bekijk
 • BaByliss Pro 4 Artists Gunsteel FX Combiset
  De BaByliss Pro 4 Artists Gunsteel FX Combiset bestaat uit een tondeuse en trimmer welke zijn uitgerust met een krachtige digitale Ferrari motor. Dankzij deze hoge kwaliteit motor en de de Li-Ion batterij kan je zelfs de meest zware klussen aan, ook bij langer en dikker haar.

  De in de totaal 8 verschillende opzetkammen voor beide machines maken dat je flexibel bent om allerlei verschillende stylen te creëren. De Japanse snijmessen geven je ultieme precisie en controle voor de mooiste details en strakste lijnen.

  De batterij gaat twee uur mee en laadt weer op in 3 uur tijd. Doorgaan na twee uur? de tondeuse en trimmer werken beide ook op snoer.

  Inclusief:

  - Laadstation
  - Adapter
  - Olie en een borstel.

  Tondeuse:
  - 8x Opzetkammen (1.5, 3, 4.8, 6, 10, 13, 16 en 19 mm.)

  Trimmer:
  - 2x Opzetkammen (6 en 10 mm)
  - T-Blade snijblad
  - Snijblad verwisselaar

  Specificaties

  Tondeuse:
  - Snijblad: Precisie snijbladen van Japans staal met vlijmscherp geslepen V-kniphoek
  - Breedte snijblad: 45 m
  - Snijlengte: 5 posities van 0,8 - 3.5 mm
  - Breedte snijblad: 46 mm
  - Ferarri motor - 6300rpm
  - Batterijduur: 120min
  - Oplaadtijd: 180min
  - Zowel draadloos als met snoer te gebruiken

  Trimmer:
  - Snijblad: Japans staal - 30mm (U-snijblad) - 40mm (T-snijblad). Inclusief zero overlap tool.
  - Ook instelbaar op 0mm
  - Ferarri motor - 6300rpm
  - Batterijduur: 120min
  - Oplaadtijd: 180min
  - Zowel draadloos als met snoer te gebruiken
  Excl. BTW: € 242,60 Incl. BTW: € 293,55
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Sleek Expert Straightening & Curling.

  De Babyliss Pro Sleek Expert is uitgerust met Micrometrische metallic gecoate platen. Deze coating is aangebracht die door middel van galvanisatie, een zeer technisch proces dat vergelijkbaar is met hoe sieraden worden verguld. Het resultaat is nog meer gladheid, extra hitte bescherming* en een gelijkmatige warmteverdeling over de platen. Dankzij het Advanced Heat Management systeem wordt deze warmte zeer snel verkregen en blijft deze ook zeer constant. De platen zijn voorzien van EP technologie wat ze zeer hard, duurzaam en bestand maakt tegen chemische middelen. Dankzij de smalle vorm van de platen is de tang ook zeer geschikt voor korte kapsels omdat je dicht bij de haaraanzet kunt komen. Niet alleen korte kapsels zijn geschikt voor de Sleek Expert, dankzij de 5 temperatuurniveaus (115, 140, 170, 200 en 230 graden) kunt je de meest uiteenlopende haarsoorten stylen. Van kwetsbaar en fijn tot stug en onhandelbaar haar. Liever krullen? Dankzij de afgeronde platen en het slanke design is de tang ook zeer geschikt om meer te krullen. *Wij raden aan altijd een extra hittebeschermend haarproduct te gebruiken.

   

  Temperatuur: 115C⁰ - 230 C⁰ (vijf standen)
  Voltage: 230V 50Hz Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Nee
  Zilver Inhoud:1 Stijltang en een beschermende handschoen.
  Afmetingen platen: Breedte: 24mm , lengte: 120mm
  Materiaal platen: Keramisch

  Excl. BTW: € 89,25 Incl. BTW: € 107,99
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss MiraCurl

  De MiraCurl is een professionele automatische kruller, hij rolt de pluk op en maakt binnenin het apparaat de krul. De keramische binnenkant van het apparaat zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Het haar wordt hierdoor minder statisch en haarbeschadiging wordt geminimaliseerd*. Het resultaat is een glanzende bos met veerkrachtige krullen. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen op 190, 210 of 230 graden en tezamen met de ingebouwde timer creëer je zo binnen no-time jouw perfecte krul. Hoe langer de lok in het apparaat zit, hoe intenser de krul. Hoe hoger de temperatuur, hoe langer de krul in het haar blijft. Na 20 minuten gaat de MiraCurl in slaapstand en na 60 minuten schakelt hij automatisch uit. *Ondanks de beschermde eigenschappen van het apparaat raden wij aan een beschermde spray of serum te gebruiken.

   

  Temperatuur: 190C⁰ - 210 C⁰ - 230 C⁰
  Voltage: 220-230W
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Ja

   

  Excl. BTW: € 110,25 Incl. BTW: € 133,40
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Softstyle Flocked krulset

  Met de Babyliss Pro Softstyle Flocked haal je een veelzijdige set in huis. Dankzij de drie verschillende maten lichtgewicht rollers van 8x 35mm, 6x 28mm en 6x 23mm, kun je allerlei verschillende looks creëren. De rollers hebben een velours coating en zijn daardoor zacht voor het haar. De set is eenvoudig te bedienen en is uitgerust met een aan/uit indicatielampje. Tevens beschikt elke roller over een eigen temperatuurindicatie. Spelden en vlinderklemmen zijn inbegrepen.

  Diameter: 23, 28 en 35mm
  Temperatuur:
  Voltage: 230v ~50hz
  Snoerlengte: 2,70 meter
  Display: Nee
  Inhoud : 20 rollers met spelden en vlinderklemmen

  Excl. BTW: € 55,47 Incl. BTW: € 67,12
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Blue Lightning Airstyler

  De Babyliss Pro Blue Lightning Airstyler is een krachtige warme luchtborstel om het haar mee te drogen, golven of polijsten. De geïsoleerde cooltip aan het uiteinde maakt dat je de styler kan vasthouden zonder je handen te verbranden. De styler van 700W heeft twee blaasstanden en een meedraaiend snoer van 2,70, zodat je flexibel en comfortabel kan blijven stylen. ÂÂ

  <Diameter: 34mm
  Blaasstanden: 2
  Temperatuur:
  Coolshot: Nee
  Wattage: 400W
  Voltage: 230 V
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend snoer
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 33,60 Incl. BTW: € 40,66
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Big Curls Airstyler

  krullen, föhn en polijsten. De opzetstukken hebben allemaal een geïsoleerde punt waardoor je je vingers niet verbrand. De styler van 400W heeft drie verschillende standen; een blaasstand, een temperatuurstand en een cool-shotfunctie om mee te fixeren. Dankzij het meedraaiende snoer van 1,70 kan je flexibel en comfortabel blijven stylen. ÂÂ

  Diameter:

  Borstels: 25 en 38 mm, krultang 38mm
  Blaasstanden: 1
  Temperatuur: Coolshot:
  Wattage: 400W
  Voltage: 230 V
  Snoerlengte: 1,7 meter meedraaiend snoer
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 38,81 Incl. BTW: € 46,96
  Bekijk
  Bekijk
 • BaByliss Pro 4 Artists SkeletonFX Ferrari Trimmer

  De BaByliss Pro 4 Artists SkeletonFX Gunsteel is uitgerust met een krachtige digitale Ferrari motor welke ondanks zijn kracht heel licht en stil is. Dankzij deze hoge kwaliteit motor en de de Li-Ion batterij kan je zelfs de meest zware klussen aan, ook bij langer en dikker haar.

  Het Japanse t-blade met uniek 360 graden zicht en zero overlap instelling geven je ultieme precisie en controle voor de mooiste details en strakste lijnen.

  De batterij gaat twee uur mee en laadt weer op in 3 uur tijd. Doorgaan na twee uur? De trimmer werkt ook op snoer.

  Inclusief:
  - Laadstation
  - Adapter
  - Olie en een borstel.

  Specificaties
  - Snijblad: 40mm precisie T-blad van Japans staal met vlijmscherp geslepen V-kniphoek met DLC*/ Nickel Titaniumcoating
  - EDM TECHNOLOGY Ferarri motor - 7200rpm
  - Batterijduur: 120min
  - Oplaadtijd: 180min
  - Zowel draadloos als met snoer te gebruiken
  - Op snoer dual-voltage (100-240V)
  - Led indicator

  Excl. BTW: € 123,60 Incl. BTW: € 149,56
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Titanium Tourmaline 32mm

  Professionele krultang met met klem om het haar mee vast te houden en een stay cool touch tip. Met een diameter van 32 mm maak je grote krullen. Titanium en tourmaline maken de tang duurzaam en sterk en zorgen er voor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor wordt het haar minder statisch en wordt haarbeschadiging geminimaliseerd. Het resultaat is een glanzende en pluisvrije bos met veerkrachtige krullen. De temperatuur is gemakkelijk op maar liefst 11 verschillende niveaus in te stellen tussen de 100 en 200 graden door middel van het LCD-scherm. Dankzij de geïntegreerde metalen standaard kun je de tang makkelijk en veilig neerzetten tijdens het krullen. Na 72 minuten schakelt hij automatisch uit.

   

  Diameter: 32mm
  Temperatuur: 130C⁰ - 200 C⁰
  Voltage: 220-230W
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Ja

   

  Excl. BTW: € 63,00 Incl. BTW: € 76,23
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro ionische droogkap
  Een zeer compacte en lichtgewicht droogkap welke zich gemakkelijk laat opbergen en vervoeren, ideaal voor thuiskapsters. Ondanks het compacte formaat biedt de kap meer dan voldoende ruimte, ook voor hele grote krulspelden. Tevens is het apparaat me maar liefst zes standen in hoogte te verstellen. Dankzij de ionentechnologie wordt het haar snel en op zachte wijze gedroogd en geladen met negatieve ionen. Het resultaat is soepel, glanzend haar en antistatisch haar. Snoerlengte: 2,70 meter Warmtestanden: 3 Coolshot: Nee Voltage: 230v -240v Wattage: 1200w Afneembaar filter: nvt Blaasstanden: 2 variabele richtbare luchtstromen
  Excl. BTW: € 110,25 Incl. BTW: € 133,40
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Ceramic 38mm

  12-delige complete krulset met spelden en vlinderklemmen. De velours gecoate rollers zijn 38mm en zacht voor het haar. Dankzij het keramiek zijn de rollers snel op temperatuur, wordt de hitte goed verdeeld en houden de ze een constante temperatuur. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen. Het titanium maakt de set extra sterk en garandeert een lange levensduur. De hittebestendige deksel beschermd de rollers tijdens het opwarmen. De temperatuur is eenvoudig in te stellen en af te lezen middels een display. ÂÂ

   

  Diameter: 38mm 
  Temperatuur:
  Voltage:
  Snoerlengte: 2,70 meter
  Display: Ja
  Inhoud : 12 rollers met spelden en vlinderklemmen

  Excl. BTW: € 63,00 Incl. BTW: € 76,23
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Airstyler Titanium Tourmaline 19mm

  De Babyliss Pro Airstyler Titanium Tourmaline is een krachtige, warme luchtborstel met een ergonomisch handvat en een extra lang snoer. Met de kracht van 700 W maak je mooie krullen, een prachtige slag of fantastisch stijl haar. Dankzij het keramiek is de styler snel op temperatuur, wordt de hitte goed verdeeld en houdt de borstel een constante temperatuur. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen. Het titanium maakt de borstel extra sterk en garandeert een lange levensduur. De warme luchtborstel is voorzien van epoxy beschermde borstelharen. Voor extra comfort is de temperatuur met twee verschillende standen regelbaar en heeft het een cooltip om je vingers tegen de hitte te beschremen. Draai je haar lok voor lok om de roller en bepaal zelf de dikte van je krul.

  Diameter: 19mm
  Temperatuur: 80C⁰ / 100 C⁰
  Voltage: 700W
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 36,75 Incl. BTW: € 44,47
  Bekijk
  Bekijk
 • BaByliss Pro 4 Artists BlackFX Ferrari Tondeuse

  De BaByliss Pro 4 Artists Gunsteel FX is uitgerust met een krachtige digitale Ferrari motor welke ondanks zijn kracht heel licht en stil is. Dankzij deze hoge kwaliteit motor en de de Li-Ion batterij kan je zelfs de meest zware klussen aan, ook bij langer en dikker haar.

  De in de totaal 8 verschillende opzetkammen voor beide machines maken dat je flexibel bent om allerlei verschillende stylen te creëren. De Japanse snijmessen en zero overlap instelling geven je ultieme precisie en controle voor de mooiste details en strakste lijnen.

  De batterij gaat twee uur mee en laadt weer op in 3 uur tijd. Doorgaan na twee uur? De tondeuse werkt ook op snoer.

  Inclusief:
  - 8x Opzetkammen (1.5, 3, 4.8, 6, 10, 13, 16 en 19 mm.)
  - Laadstation
  - Adapter
  - Olie en een borstel.


  Specificaties
  - Snijblad: 45 mm precisie snijbladen van Japans staal met vlijmscherp geslepen V-kniphoek met DLC*/ Nickel Titaniumcoating
  - Snijlengte: 5 posities van 0,8 - 3.5 mm
  - Ferarri motor - 6300rpm
  - Batterijduur: 120min
  - Oplaadtijd: 180min
  - Zowel draadloos als met snoer te gebruiken


  Excl. BTW: € 150,05 Incl. BTW: € 181,56
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro UltraSonic stijltang

  De Babyliss Pro Ultra Sonic is uitgerust met exclusieve ultrasone technologie welke water transformeert in een fijne mist. Deze zorgt ervoor dat de tang soepeler door het haar glijd en het haar gehydrateerd wordt. Het resultaat is perfect glanzend en stijl haar.

  De tang beschikt over Micrometrische metallic gecoate platen. Deze coating is aangebracht die door middel van galvanisatie, een zeer technisch proces dat vergelijkbaar is met hoe sieraden worden verguld. Het resultaat is nog meer gladheid, extra hitte bescherming* en een gelijkmatige warmteverdeling over de platen. Dankzij het Advanced Heat Management systeem wordt deze warmte zeer snel verkregen en blijft deze ook zeer constant. De platen zijn voorzien van EP technologie wat ze zeer hard, duurzaam en bestand maakt tegen chemische middelen.

  De Sleek Expert heeft 5 temperatuurniveaus van , welke eenvoudig af te lezen zijn middels het display. Dankzij de grote temperatuurrange kunt je de meest uiteenlopende haarsoorten stylen. Van kwetsbaar en fijn tot stug en onhandelbaar haar. *Wij raden aan altijd een extra hittebeschermend haarproduct te gebruiken.

  Temperatuur: 150C⁰ - 230 C⁰ (vijf standen)
  Voltage: 230V 50Hz
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Ja
  Afmetingen platen: Breedte: 28mm , lengte: 110mm
  Materiaal platen: Keramisch

  Excl. BTW: € 96,60 Incl. BTW: € 116,89
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Titanium Tourmaline 38mm

  Professionele krultang met met klem om het haar mee vast te houden en een stay cool touch tip. Met een diameter van 38 mm maak je grote krullen en golven. Titanium en tourmaline maken de tang duurzaam en sterk en zorgen er voor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor wordt het haar minder statisch en wordt haarbeschadiging geminimaliseerd. Het resultaat is een glanzende en pluisvrije bos met veerkrachtige krullen. De temperatuur is gemakkelijk op maar liefst 11 verschillende niveaus in te stellen tussen de 100 en 200 graden door middel van het LCD-scherm. Dankzij de geïntegreerde metalen standaard kun je de tang makkelijk en veilig neerzetten tijdens het krullen. Na 72 minuten schakelt hij automatisch uit.

  Merk: Babyliss

  Diameter: 38mm

  Temperatuur: 130C⁰ - 200 C⁰

  Voltage: 220-230W

  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.

  Display: Ja

  Kleur: Zwart

  Inhoud : 1 Krultang

  Excl. BTW: € 63,00 Incl. BTW: € 76,23
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Big Curls

  Maak grote krullen en mooie golven met deze complete krulset bestaande uit 5 rollers met spelden en vlinderklemmen. De velours gecoate rollers zijn 40mm en zacht voor het haar. Dankzij het keramiek zijn de rollers snel op temperatuur, wordt de hitte goed verdeeld en houden de ze een constante temperatuur. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen. Het titanium maakt de set extra sterk en garandeert een lange levensduur. De hittebestendige deksel beschermd de rollers tijdens het opwarmen. De temperatuur is eenvoudig in te stellen en af te lezen middels een display. ÂÂ

  Diameter: 38mm
  Temperatuur:
  Voltage:
  Snoerlengte: 2,70 meter
  Display: Ja
  Inhoud : 12 rollers met spelden en vlinderklemmen

  Excl. BTW: € 38,81 Incl. BTW: € 46,96
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Magic Airstyler

  Je haar blijft nooit meer vastzitten in je warmeluchtborstel met de Babyliss Pro Magic Airstyler. De tanden zijn intrekbaar waardoor het haar makkelijk van de borstel af kan glijden. Maak krullen of creëer volume, je kunt met de Magic Airstyler alle kanten op. Dankzij de keramische coating is de styler snel op temperatuur, wordt de hitte goed verdeeld en houdt de borstel een constante temperatuur. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen. De cooltip aan het uiteinde van de borstel zorgt ervoor dat je de styler goed kunt vasthouden zonder je vingers te verbranden. ÂÂ

   Diameter: 18mm
  Blaasstanden: 1
  Temperatuur:
  Coolshot: Nee
  Wattage: 140W
  Voltage: 230V
  Snoerlengte: 1,95, meedraaiend
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 31,50 Incl. BTW: € 38,12
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Titanium Tourmaline keramische krulborstel 18mm

  De Babyliss Pro keramische krulborstel 18mm is een elektronische borstel waarmee volume of slag kan worden gecreëerd. De tourmaline coating zorgt ervoor dat het haar op vriendelijke wijze wordt gestyled en dat de borstel langer mee gaat. Dankzij het keramiek is de styler snel op temperatuur, wordt de hitte goed verdeeld en houdt de borstel een constante temperatuur. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen
  Diameter: 18mm
  Temperatuur: 180 C⁰
  Voltage: 20W
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 31,50 Incl. BTW: € 38,12
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Ultra Curl Stijltang
  Stijl of krullen? De Babyliss Pro Ultra Curl stijltang kan het allebei. De zwevende platen met EP techonolgie 5.0* zorgen ervoor dat de tang soepel door het haar kan bewegen de druk evenredig wordt verdeeld. De afgeronde zijkanten maken een het mogelijk een mooie ronde krul te maken.

  Excl. BTW: € 75,37 Incl. BTW: € 91,20
  Bekijk
  Bekijk
 • BaByliss Pro 4 Artists SkeletonFX Ferrari Trimmer Goud

  De BaByliss Pro 4 Artists SkeletonFX Gold is uitgerust met een krachtige digitale Ferrari motor welke ondanks zijn kracht heel licht en stil is. Dankzij deze hoge kwaliteit motor en de de Li-Ion batterij kan je zelfs de meest zware klussen aan, ook bij langer en dikker haar.

  Het Japanse t-blade met uniek 360 graden zicht en zero overlap instelling geven je ultieme precisie en controle voor de mooiste details en strakste lijnen.

  De batterij gaat twee uur mee en laadt weer op in 3 uur tijd. Doorgaan na twee uur? De trimmer werkt ook op snoer.

  Inclusief:
  - Laadstation
  - Adapter
  - Olie en een borstel.

  Specificaties
  - Snijblad: 40mm precisie T-blad van Japans staal met vlijmscherp geslepen V-kniphoek met DLC*/ Nickel Titaniumcoating
  - EDM TECHNOLOGY Ferarri motor - 7200rpm
  - Batterijduur: 120min
  - Oplaadtijd: 180min
  - Zowel draadloos als met snoer te gebruiken
  - Op snoer dual-voltage (100-240V)
  - Led indicator

  Excl. BTW: € 123,60 Incl. BTW: € 149,56
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Titanium Tourmaline 16mm

  Professionele krultang met met klem om het haar mee vast te houden en een stay cool touch tip. Met een diameter van 16mm maak je kleine compacte krullen. Titanium en tourmaline maken de tang duurzaam en sterk en zorgen er voor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor wordt het haar minder statisch en wordt haarbeschadiging geminimaliseerd. Het resultaat is een glanzende en pluisvrije bos met veerkrachtige krullen. De temperatuur is gemakkelijk op maar liefst 11 verschillende niveaus in te stellen tussen de 100 en 200 graden door middel van het LCD-scherm. Dankzij de geïntegreerde metalen standaard kun je de tang makkelijk en veilig neerzetten tijdens het krullen. Na 72 minuten schakelt hij automatisch uit.

  Merk: Babyliss

  Diameter: 18mm

  Temperatuur: 130C⁰ - 200 C⁰

  Voltage:

  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.

  Display: Ja

  Kleur: Zwart

  Inhoud : 1 Krultang

  Excl. BTW: € 57,75 Incl. BTW: € 69,88
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Ceramic Krulset

  Met de Babyliss Pro Ceramic van 400w kun je alle kanten op. De veelzijdige set heeft 20 rollers in drie verschillende maten(8x 30mm, 6x 25mm, 6x 19mm) en wordt geleverd met spelden en vlinderklemmen. De rollers hebben een velours coating en zijn daardoor zacht voor het haar. De set heeft een aan/uit indicatielampje en een temperatuuraanduiding op elke roller. Het keramiek in de rollers zorgt ervoor dat de hitte goed wordt verdeeld en constant blijft. Tevens beschermd het je haar en geeft het een mooie glans. ÂÂ

  Diameter: 6x 19mm, 6x 25mm, 8x 30mm
  Temperatuur: 1 warmtestand
  Voltage: 230v
  Snoerlengte: 2,70meter
  Display: Nee
  Inhoud : 30 rollers met 30 spelden en 15 vlinderklemmen

  Excl. BTW: € 68,25 Incl. BTW: € 82,58
  Bekijk
  Bekijk
 • Babyliss Pro Airstyler Titanium Tourmaline 32mm

  De Babyliss Pro Airstyler Titanium Tourmaline is een krachtige, warme luchtborstel met een ergonomisch handvat en een extra lang snoer. Met de kracht van 700 W maak je mooie krullen, een prachtige slag of fantastisch stijl haar. Dankzij het keramiek is de styler snel op temperatuur, wordt de hitte goed verdeeld en houdt de borstel een constante temperatuur. Tevens zorgt het ervoor dat je haar wordt beschermd en het gaat glanzen. Het titanium maakt de borstel extra sterk en garandeert een lange levensduur. De warme luchtborstel is voorzien van epoxy beschermde borstelharen. Voor extra comfort is de temperatuur met twee verschillende standen regelbaar en heeft het een cooltip om je vingers tegen de hitte te beschremen. Draai je haar lok voor lok om de roller en bepaal zelf de dikte van je krul.

  Diameter: 32mm
  Temperatuur: 80C⁰ / 100 C⁰
  Voltage: 700W
  Snoerlengte: 2,7 meter meedraaiend.
  Display: Nee

  Excl. BTW: € 36,75 Incl. BTW: € 44,47
  Bekijk
  Bekijk
 • Krulset spelden Zwart
  12 spelden voor voor bij krulsets ZWART
  Excl. BTW: € 0,80 Incl. BTW: € 0,97
  Bekijk
  Bekijk
web-monitoring-ok