Diversen

5 artikel(en)

 • Logyks handdoekwarmer Pand
  Verwarmd handdoeken en steriliseert kleine instrumenten en handdoeken door middel van Uv-stralen die ozone produceren.
  Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79
  Bekijk
  Bekijk
 • Wahl Tondeuseolie 118ml
  Voor de levensduur van de tondeuse is het heel belangrijk na elke scheerbeurt de messen te oliën. Gebruik hiervoor speciale tondeuse-olie zoals deze van Wahl. Andere olies (smeerolie, olie op kerosinebasis of haarolie) kunnen verdampen, waardoor er een dikke olie achterblijft die de snijbladen doen vertragen en dus de snijcapaciteit verslechteren. Wahl tondeuse-olie is een dunne natuurlijke olie die niet verdampt en de snijbladen niet laat vertragen. Voor en na gebruik een druppeltje olie op het snijmes aanbrengen en het snijmes even bewegen zodat de olie zich kan verspreiden.
  Excl. BTW: € 4,95 Incl. BTW: € 5,99
  Bekijk
  Bekijk
 • Wahl Blade Ice 400ml
  Zeer effectieve 4 in 1 spray voor smeren, schoonmaken, koelen en preventie van corrosie. Dankzij de hoge druk en de reinigende middelen spuit je binnen seconden het mes schoon en laat je deze tegelijkertijd afkoelen. Hierdoor blijft het mes schoon en is er minder weerstand tijdens het scheren, wat resulteert in een langere levensduur. Spuit Blade Ice Spray op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes, terwijl de tondeuse loopt. Hierna moet er nog wel geolied worden!
  Excl. BTW: € 9,95 Incl. BTW: € 12,04
  Bekijk
  Bekijk
 • Wahl Cleaning Spray 250ml
  Een schoonmaakspray voor alle soorten snijmessen. Houdt de messen schoon, voorkomt corrosie en verlengt daarmee de levensduur. Spuit de reinigingsspray eenvoudig rechtstreeks op het snijmes. ÂÂ
  Excl. BTW: € 11,50 Incl. BTW: € 13,92
  Bekijk
  Bekijk
 • Ultron universele diffuser
  Universele diffuser van sterk, hittebestendig materiaal. Geeft een perfecte warmte- en luchtverdeling tijdens het drogen en creëert zo perfecte pluisvrije krullen en golven. De stekels met speciale contouren helpen de krullen van elkaar te scheiden en op te tillen wat extra definitie geeft aan je krullen.
  Excl. BTW: € 9,85 Incl. BTW: € 11,92
  Bekijk
  Bekijk
web-monitoring-ok