Kyone coupeschaar 710RGT - 6.0 inch Rosé Gold

Excl. BTW: € 139,90 Incl. BTW: € 169,28
De 710 Rose gold T is een prachtige en sterke coupeschaar met een unieke nieuwe coating. Deze coating is gemaakt volgens een geheim procedé en nog beter dan titanium. De schaar is daardoor zeer slijtvast en gaat eventuele nikkelallergie tegen.

Het ergonomische design en de wegdraaiende duim zorgen ervoor dat de hand en pols in de juiste hoek staan, wat een ontspannen werkhouding geeft. Blessures in armen en schouders worden zo tegengegaan en drukplekken op handen worden aanzienlijk vermindert. Tevens geeft het meer vrijheid bij het knippen. De schaar is uitgerust met een pinksteun voor extra grip en controle.

De 710T is uitgevoerd met 40 tanden. Deze staan licht gebogen en zijn afzonderlijk voorzien van een laser uitgesneden drietand, wat zorgt voor een perfecte grip.

De kogellagerschroef in de schaar vermindert weerstand tijdens het knippen, wat de schaar zeer soepel maakt. Ook zorgt dit voor extra comfort tijdens het knippen, de gewrichten van de hand, pols en arm worden hierdoor zo min mogelijk belast.Samen met de ergonomische vormgeving verklein je zo de kans op RSI-klachten of het Carpaletunnelsyndroom.

De 710 Rose Gold is zodoende een niet alleen zeer geschikt voor dagelijks gebruik, ook zwaarder werk kan deze schaar met gemak aan.

Extra informatie

Merk Kyone
Artikelnummer Kappersvoordeel 210000015556
Links of rechtshandig Rechts
Maat /afmetingen 6.0 inch
Kleur Rosé goud
Inhoud 1 stuk
Levertijd Voor 15 uur besteld is vandaag verzonden