muk Blow 3900-IR Rose Gold

Excl. BTW: € 156,42 Incl. BTW: € 189,27
Een revolutionaire infraroodföhn waarmee je het haar op professionele wijze kan drogen en stylen. De prachtig rosé gouden uitvoering maakt het helemaal af.

De Infraroodtechnologie zorgt ervoor dat de warmte tot diep in de kern van het haar doordringt en het op zachte wijze snel wordt gedroogd. Uitdroging en beschadeging worden geminimaliseerd, het haar wordt antistatisch en krijgt een prachtige glans!

- De negatieve ionentechnologie creëert miljoenen gezonde negatief geladen ionen die je haar een prachtige glans geven.
- Instelbare temperatuur en ventilatorsnelheid maken de föhn geschikt voor elk haartype.
- 3 meter knoopvrij snoer.
- inclusief afneembare blaasmond
- Universeel voltage.

Productbeschrijving

muk is anders, muk is stoer, muk is sexy en muk kleurt niet graag binnen de lijntjes. Het Australische muk Haircare is een eigenwijs haarcosmeticamerk met professionele salonproducten. In twaalf jaar tijd zijn ze gegroeid tot een prijswinnend en iconisch merk met een revolutionaire kleurlijn, 40 haarproducten en 6 stylingstools. De producten zijn betrouwbaar en doen écht wat ze zeggen. Ze zijn er voor iedereen en voorzien in de behoefte van ieder haar. Omdat muk Haircare geeft om onze wereld, worden de producten nooit op dieren getest en bestaan ze zoveel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten. Tezamen met opvallende verpakkingen en speelse namen onderscheidt muk Haircare zich zo van de traditionele merken. Uitgegroeid zijn ze nog lang niet, muk Haircare wil hun producten op duurzame wijze blijven ontwikkelen zodat jij alleen het beste krijgt.

Extra informatie

Merk muk Haircare
Artikelnummer Kappersvoordeel 210000013447
Levertijd Voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden.
Kleur Rosé goud
Diameter n.v.t.
Inhoud 1 apparaat met toebehoren(zie beschrijving)