Alles voor kappers!

Al bijna 40 jaar geleden opende Willkos Kapperswereld haar deuren, onder het motto: “De kappersbranche voorzien van passend advies, de beste producten en persoonlijke benadering”.

In deze afgelopen jaren is er enorm veel veranderd in het kappersvak. Er zijn allerlei soorten trends voorbij gekomen, van dip dye tot granny grey - van de coupe-soleil tot aan de hanenkam. Er zijn nieuwe merken met nieuwe producten op de markt gekomen. En de jongste vaklieden hebben nieuwe technieken aangeleerd.

Nu, bijna 40 jaar later, zijn wij de missie waarmee deze kappersgroothandel ooit begonnen is niet uit het oog verloren. Of het nu gaat om de bekende professionele merken haarcosmetica, kappersbenodigdheden, haaraccessoires, nieuw kappersmeubilair, gebruikt kappersmeubilair, nagelproducten of zelfs professionele tanning spray, bij Willkos Kapperswereld vind je alles onder één dak. Een team vakbekwame medewerkers staat klaar om je te voorzien van deskundig advies. Met trots kunnen wij zeggen dat vele groothandels, kapsalons, barbieren, verzorgingstehuizen en scholen inmiddels tot onze klantenkring behoren. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 2100m² waan je je met recht in een kapperswereld.

 

 

web-monitoring-ok