Wasunit

14 artikel(en)

 • Wasunit REM Dune
  Indien niet op voorraad, 3 weken levertijd!
  Excl. BTW: € 2.430,00 Incl. BTW: € 2.940,30
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Dune diverse kleuren
  De Dune is een zeer comfortabele wasunit met een heerlijk zittende stoel, kantelbare wasbak en optionele elektrische voetsteun. De hippe fauteuil vormgeving maken dat de stoel niet alleen comfortabel is, maar ook zeer fraai staat in jouw moderne salon. Bij de wastafel zit een chromen mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. Leverbaar in 21 verschillende kleuren en naar wens aanpasbaar, bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? De Dune kan worden geschakeld zonder tussenkomt van een link unit.
  Excl. BTW: € 2.008,00 Incl. BTW: € 2.429,68
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Centenary diverse kleuren
  Het unieke design van Centenary geeft de wasunit een moderne, luxe en zeer stijlvolle uitstraling. De ledverlichting in de zijpanelen maken het wasmeubel helemaal af. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant extra comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een chromen mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. Leverbaar in 21 verschillende kleuren en naar wens aanpasbaar, bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Centenary Link(04517).
  Excl. BTW: € 2.008,00 Incl. BTW: € 2.429,68
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Aero Baltic diverse kleuren
  De moderne, speels vormgegeven Aero Baltic wasunit met stijlvolle chromen armleuningen geeft jouw salon een moderne en eigentijdse uitstraling. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. De basis van de Aero Baltic is zwart, de bekleding van de stoel is naar wens aanpasbaar voor met maar liefst 21 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Baltic Link.
  Excl. BTW: € 1.178,00 Incl. BTW: € 1.425,38
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Shiraz Baltic diverse kleuren
  De strak vormgegeven Shiraz Baltic wasunit met stijlvolle chromen armleuningen geeft jouw salon een moderne en stoere uitstraling. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. De basis van de Shiraz Baltic is zwart, de bekleding van de stoel is naar wens aanpasbaar voor met maar liefst 21 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Baltic Link.
  Excl. BTW: € 1.166,00 Incl. BTW: € 1.410,86
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Miranda Baltic diverse kleuren
  De Miranda Baltic is een moderne, slank vormgegeven wasunit. De stijlvolle metalen armleuningen maken het geheel helemaal af. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. De basis van de Evolution Baltic is zwart, de bekleding van de stoel is naar wens aanpasbaar voor met maar liefst 21 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Baltic Link. Afmetingen: Hoogte: 96cm Breedte: 56 cm Diepte 122cm
  Excl. BTW: € 982,00 Incl. BTW: € 1.188,22
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Samba Baltic diverse kleuren
  De stijlvolle, strak vormgegeven Samba Baltic wasunit geeft jouw salon een moderne uitstraling. De stijlvolle metalen armleuningen maken het geheel helemaal af. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. De basis van de Samba Baltic is zwart, de bekleding van de stoel is naar wens aanpasbaar voor met maar liefst 21 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Baltic Link.
  Excl. BTW: € 1.188,00 Incl. BTW: € 1.437,48
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Atlas Baltic diverse kleuren
  De Atlas Baltic is een compacte wasunit met een slank design en stijlvolle chromen armleuningen. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een chromen mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. De basis van de Cascade is zwart, de bekleding va de stoel is naar wens aanpasbaar met maar liefst 21 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Baltic Link(04529).
  Excl. BTW: € 994,00 Incl. BTW: € 1.202,74
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Evolution Baltic diverse kleuren
  De Evolution Baltic is een klassieke wasunit met stijlvolle chromen armleuningen, passend in elke salon. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. De basis van de Evolution Baltic is zwart, de bekleding van de stoel is naar wens aanpasbaar voor met maar liefst 21 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Baltic Link. Afmetingen: Hoogte: 96cm Breedte: 56cm Diepte: 122cm
  Excl. BTW: € 1.188,00 Incl. BTW: € 1.437,48
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Cascade diverse kleuren
  De Cascade is een compacte wasunit met strakke lijnen, een slank design en stijlvolle chromen armleuningen. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant comfort tijdens het wassen. Tevens is er de optie de stoel uit te breiden met een elektrische voetsteun voor extra comfort. Bij de wastafel zit een chromen mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. De basis van de Cascade is zilverkleurig, de bekleding va de stoel is naar wens aanpasbaar met maar liefst 21 verschillende kleuren. Bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Cascade Link(04529).
  Excl. BTW: € 1.480,00 Incl. BTW: € 1.790,80
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Colorado diverse kleuren
  De Colorado is een compacte en elegante wasunit met strakke lijnen en een slank design. De comfortabele stoel en kantelbare wasbak geven de klant extra comfort tijdens het wassen. Bij de wastafel zit een chromen mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. Leverbaar in 21 verschillende kleuren en naar wens aanpasbaar, bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. Twee of meer wasunits aan elkaar koppelen? Dat kan met de Colorado Link(04518).
  Excl. BTW: € 1.144,00 Incl. BTW: € 1.384,24
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Aqua Frontwash
  Afmetingen: 156 x 50 x 96 (L x B x H)
  Excl. BTW: € 1.026,00 Incl. BTW: € 1.241,46
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Aqua Backwash
  Afmetingen: 156 x 50 x 96 (L x B x H)
  Excl. BTW: € 853,00 Incl. BTW: € 1.032,13
  Bekijk
  Bekijk
 • REM Wasunit Dune Duo diverse kleuren
  De Dune Duo is een gekoppelde Dune wasunit en bestaat daarmee uit twee wasunits. De Dune is met de heerlijk zittende stoel, kantelbare wasbak en optionele elektrische voetsteun een zeer comfortabele aanwinst voor je salon. De hippe fauteuil vormgeving maken dat de stoel niet alleen comfortabel is, maar er ook zeer fraai en modern uit ziet. Bij de wastafel zit een chromen mengkraan en waterbesparende douchekop. Aan de achterzijde van de wasunit zit een achterpaneel wat gemakkelijk los kan en toegang geeft tot de wasbak en afvoer. Leverbaar in 21 verschillende kleuren en naar wens aanpasbaar, bekijk de kleurenkaart tussen de foto's voor de kleuropties. >b> De Dune Duo zijn twee gekoppelde wasunits
  Excl. BTW: € 4.104,00 Incl. BTW: € 4.965,84
  Bekijk
  Bekijk
web-monitoring-ok