Wahl Detailer Li Cordless

Excl. BTW: € 136,00 Incl. BTW: € 164,56
De favoriete trimmer van de barber is nu ook draadloos verkrijgbaar! Deze professionele, door de USA geproduceerde tool, is geschikt voor dagelijks gebruik in de barbershop of salon. De Cordless Detailer Li is uitgerust met een extreem nauwkeurig snijdend T-Blade dat is ontworpen voor detaillering en fijne contouren.

Let op, dit is een pre-order! De Wahl Cordless Detailer Li komt pas begin december binnen, maar je kunt hem nu alvast bestellen!

Productbeschrijving

De favoriete trimmer van de barber is nu ook draadloos verkrijgbaar! Deze professionele, door de USA geproduceerde tool, is geschikt voor dagelijks gebruik in de barbershop of salon. De Cordless Detailer Li is uitgerust met een extreem nauwkeurig snijdend T-Blade dat is ontworpen voor detaillering en fijne contouren. Met de ingebouwde revolutionaire Lithium-ion accu is de Detailer lichtgewicht maar erg krachtig. De looptijd van de accu is 100 minuten en is in 60 minuten weer volledig opgeladen. De nieuwe draadloze versie combineert perfect met de flexibiliteit van snoer/snoerloos gebruik waardoor je continue verder kunt werken. Met de ruimtebesparende oplaadstandaard met unieke rotatiefunctie kun je veilig opladen.Specificaties
- Duurzame rotatiemotor, 6800 RPM
- Lithium-ion accu, voor continu gebruik.
- Looptijd: 100 min
- Laadtijd: 60 minuten
- Mes: T-Blade 02215-1116 fixed
- Snijlengte: 0,4mm, zero-overlap mogelijk
- Breedte snijmes: 38 mm
- Kabellengte: 2.4 m

Set bestaat uit:
- Cordless Detailer Li
- Oplaadstandaard
- Knipkam
- Pre-shave brush
- Plug-in transformer
- 3 Opzetkammen: 1,5mm, 3mm, 4,5mm
- Snijmesbeschermer
- Schoonmaakborsteltje
- Flesje olie

Extra informatie

Merk Wahl
Artikelnummer Kappersvoordeel 210000013594
Diameter Nee
Inhoud 1 apparaat met toebehoren(zie beschrijving)
Levertijd Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Kleur Chroom
Kies uw maat: Nee
Materialen Nee